Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Antakya’da

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları,  Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Şakir Kutluay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Deniz, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu ve Recep Yılmaz, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ile Uzman Berkay Geçer hazır bulundu.

Ziyarete, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Başkan Yardımcısı Serdal Şahutoğlu ile Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ev sahipliği yaptı. Görüşmenin sonunda günün anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı illerinin tanıtımına sağladıkları katkı ve deprem sonrası yürüttükleri özverili çalışmaları için tebrik  ederim. 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinden sonra Antakya’nın yeniden ayağa kalkması ve bölgedeki ticaretin canlanması için yaptıkları çalışmaları büyük bir takdirle takip ediyoruz. Çanakkale olarak, bu zorlu süreçte Hatay ve diğer zarar gören illerimiz için üyelerimizle birlikte tek yürek olarak yardım için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Türkiye’nin 4 uç noktası var;  batıda Çanakkale- Gökçeada, doğuda Iğdır-Dilucu, kuzeyde Sinop-İnceburun, güneyde Hatay-Yayladağı. Bugün iki uçtan iki şehir olarak burada buluştuk. Ne mutlu bizlere ki, ortak noktada birleştiren yüce değerlerimiz var, Türk Milletinin özündeki kardeşlik ve birlik beraberlik duygularımız var. Bu ziyaretin, her iki Oda  arasındaki güçlü iş birliğini daha da geliştireceğine inanıyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech