Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD İstanbul Başkonsolosu Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh, Siyasi Danışman Batu Kınayyiğit, Basın Sözcüsü Alison Brown, Kamu Diplomasi Uzmanı ve Tercüman Ezgi Yağ Eşlik, Dijital İletişim Sorumlusu Nilce Bıçakcıoğlu TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri; Ayşe Berna Ergin, Merve Yılmazbaş, Reyhan Soylu ve Selma Akpınar ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek: “Çanakkale’de kadınların iş dünyasında üstlendiği aktif rol ve girişimcilik alanındaki başarıları, hem yerel ekonomiye hem de sosyal hayata büyük katkılar sağlıyor. Sayın Başkonsolos Eadeh’a, Çanakkale’deki kadın girişimcilerimizin başarısını ve onlara verilen desteği anlatmaktan mutluluk duyduk. Çanakkale’nin kadınları, cesaretleri ve vizyonlarıyla dünya çapında bir etki yaratabilecek potansiyele sahipler. Bu noktada, ABD ile kurulacak işbirliklerinin, kadın girişimcilerimize uluslararası platformlarda daha fazla yer edinme şansı sunacağına inanıyoruz. Kadın girişimcilerimizin dünya çapında daha fazla varlık göstermesi için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Çanakkale, kadın girişimcileriyle sadece Türkiye’de değil, global arenada da adından söz ettirecektir.” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech