Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale için 4 günlük hava tahmin raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Çanakkale için 4 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Peki, 4 günlük rapora göre yağış bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Çanakkale için 4 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Hava tahmin raporuna göre;

22 Ekim salı, parçalı ve az bulutlu, puslu bir hava olacak. En düşük sıcaklık 12, en yüksek 20 derece olması bekleniyor. Rüzgarın kuzeydoğudan 24 km/s şiddetinde esmesi tahmin ediyor.

23 Ekim Çarşamba, parçalı ve az bulutlu, puslu. En düşük sıcaklık 13, en yüksek 21 derece olması bekleniyor. Rüzgar kuzeydoğudan 22 km/s şiddetinde esmesi tahmin ediliyor.

24 Ekim Perşembe, parçalı ve az bulutlu, puslu. En düşük sıcaklık 13, en yüksek 21 derece olması bekleniyor. Rüzgar kuzeydoğudan 25 km/s şiddetinde esmesi tahmin ediliyor.

25 Ekim Cuma, parçalı ve az bulutlu, puslu. En düşük sıcaklık 13, en yüksek 20 derece olması tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğudan 27 km/s şiddetinde esmesi tahmin ediliyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech