Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sedat Durmaz güven tazeledi

Zafer Partisi Çanakkale 2.

Zafer Partisi Çanakkale 2. Olağan İl Kongresi bugün yapıldı. Tek adaylı kongrede mevcut Başkan Sedat Durmaz güven tazeledi. Kongrede ayrıca İl Disiplin Kurulu ve Üst Kurul Delegelerinin seçimleri de yapıldı.

Ümit Özdağ liderliğinde, 26 Ağustos 2021’de kurulan Türk siyasetinin en genç partilerinden Zafer Partisi’nin kongre süreci devam ediyor. Zafer Partisi Çanakkale’de, 2. Olağan İl Kongresi bugün Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Sedat Durmaz’ın tek aday olduğu kongre divan oluşturulması ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Konuşmaların ardında oy verme işlemi yapıldı. Zafer Partisi’nin tek adaylı 2’nci Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Sedat Durmaz güven tazeledi. Kongrede ayrıca, ayrıca İl Disiplin Kurulu ve Üst Kurul Delegeleri de seçildi.

Görüşlerini açıklayan Zafer Partisi İl Başkanı Sedat Durmaz, ““Güçlendirdiğimiz yönetim kadrosu ile İl Başkanlığı olarak Zafer Partisi’nin meşalesini Çanakkale’de dalgalandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech