Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar Günü kutlandı!

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleşti. Törene, birçok muhtar ve Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanının yanında temsilciler de katılım sağladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, Cumhuriyet Meydanı’nda tören gerçekleşti. Tören, sunucunun “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.  Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten Muhtarlar, tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuştur.  Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına; sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır” ifadeleriyle başladı.

Açıklama konuşmasının ardından çelenk sunumu gerçekleşti. Çelenk sunumu, Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Ufuk Gökoğlu tarafından yapıldı. Çelenk sunumunun bitimiyle Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ile tören son buldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech