Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni sezon yeni umut olacak mı?

Son iki sezondur aynı

Son iki sezondur aynı yıl üst üste yarıştığı lige veda eden Çanakkale Belediyespor, bu sezon bakalım ligde umduğunu bulabilecek mi? İlk hafta çıktığı karşılaşmayı kaybeden Belediyespor, bu hafta kendi sahasında komşumuz Havranspor ile karşılaşacak.

Bir dönem Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından “Voleybol Kenti” olarak isimlendirilen Boğazın Sultanlar, Başkan Levent Çetin’in Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra her yıl ligde isim satın alıp aynı yılda iki kez ligden düşüyor. Belediyespor yönetiminden akustik ses çıkmazken kulüp idarecileri ve çalışanları da son yıllarda yönetime ayak uydurmaya başladı.

Çanakkale Belediyesi tarafından tüm harcamaları karşılanan dolayısıyla Çanakkale halkının vergilerinden geçinen Belediyespor, her geçen yıl biraz daha kulüp ile halk arasındaki duvarlar kalınlaştırılıyor. Çanakkaleli sporseverler Belediye sporun da Belediye Hizmet Gruplarına devredilmesini istiyor. Çiçeği burnunda şirketin yeni CEO’su Cem Talay’ın bu görevinde üstesinden geleceğine inanıyorlar.

Bilindiği gibi Çanakkale Belediyespor yönetimi, kentin belirli yerlerindeki otoparkları çalıştırmış, çalışanlarına da yaklaşık bir yıldan buyana para ödeyememişti. Yönetim kurulu üyeleri tek tek ayrı bir değer olarak kabul edilirken Başkan Çetin’in bu değerleri kamu adına iyi yönlendiremediği ileri sürüldü. Öğrenilene göre; Başkan Çetin’in de bu görevi zorla istemeye istemeye Milletvekili İsmet Güneşhan’ın zorlamasıyla yaptığı ileri sürüldü.

Güngör Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech