Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İda Spor’dan dayanışma mesajı

İda Spor Kulübü dün

İda Spor Kulübü dün akşam bir dayanışma gecesi düzenledi. Geceye birçok isim katılım sağladı. Katılımcılar arasından İda Spor Kulübü Başkanı Orhan Beyazlar, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan konuşma gerçekleştirdi. Gece sonunda, çekiliş sonuçları açıklanarak kazananlar hediyelerine kavuştu. 

İda Spor Kulübü dün akşam saatlerinde birlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Geceye birçok parti temsilcisi, başkan ve yöneticiler katılım sağladı. Düzenlenen gecede İda Spor Kulübü Başkanı Orhan Beyazlar, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan konuşma yaptı. Başkan Beyazlar konuşmasında “Bu gece sadece bir yemek değil aynı zamanda biraraya gelerek birbirimize güç veren, motivasyonumuzu arttıran özel bir an. İda Spor olarak amatör sporun ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu kulüp sadece bir takım değil, aynı zamanda bir ailedir” ifadelerini kullandı.

Dayanışma gecesinin konuşmacılarından bir diğeri ise Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan oldu. Başkan Arslan, bu güne kadar maddi ve manevi olarak İda Spor’un hep yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. CHP Milletvekili İsmet Güneşhan ise, İda Spor’a 1’inci amatör ligde başarıları dileyerek ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardında hediye çekilişleri yapılırken, İda Spor’a bağış toplantı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech