Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da Arabuluculuk Merkezi Açıldı

Dünya Odalar Federasyonu ve

Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile iş, ticari, tüketici ve kira uyuşmazlıklarında Biga iş dünyasına hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilen  Biga Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Biga’da arabuluculuk merkezi açıldı. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz Biga Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin Biga iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun Biga TSO Meclis üyeleri , TOBB Çanakkale Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulları ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantıda, vizelerde, finansmana erişimde, nitelikli çalışan bulmada, perakende, gıda ve ulaştırma sektörlerinde, ticari kredi kartı limitlerinde yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen ilgili programa Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcısı Cem Öner, İcra Komitesi Üyeleri Doğan Deniz, Çağdaş Bağmeşli ve Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech