Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbol turnuvası sona erdi

Bu yıl 5.si düzenlenen

Bu yıl 5.si düzenlenen Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası final programı, Belediye Meclis Üyeleri ile Dardanelspor Yönetimi Çalışanları arasında oynanan gösteri maçı ile başladı. Hizmet Grupları A.Ş. ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün final maçı ile son bulan turnuvada finale adını yazdıran takım Hizmet Grupları A.Ş. oldu.

Çanakkale Belediyesi tarafından “Ağaçlar Hep Yaşasın temasıyla bu yıl 5.’si düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası 5. Futbol Turnuvası, final karşılaşmaları Dardanelspor Tesisleri’nde gerçekleşti. Turnuvanın Finali, Belediye Meclis Üyeleri ile Dardanelspor Teknik ekibi arasında oynanan gösteri maçı ile başladı. Gösteri maçında Belediye Meclis Üyeleri ile Dardanelspor Teknik ekibi arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Gösteri maçının ardından Çanakkale Belediyesi Hizmet Grupları A.Ş. ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün takımı turnuvanın final maçı için yeşil sahada karşı karşıya geldi.

“Ağaçlar Hep Yaşasın” temasıyla organize edilen turnuvanın şampiyonu Hizmet Grupları A.Ş., oldu. Final maçının ardından şampiyon takıma kupası takdim edildi. Dardanelspor Kulüp Müdürü Adnan Akan’a desteklerinden dolayı Belediye Başkan Vekili Metin Değirmenci tarafından teşekkür plaketi verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech