Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol verme kavgasında 1 ölü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, yol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, yol verme nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi tabancayla vurarak öldüren ağabey ve kardeşi adliyeye sevk edildi.

Olay, 16.30 sıralarında İnegöl Cerrah Mahallesi’nde meydana geldi. Kamyonet sürücüsü A.Ç. (30) ile hafif ticari araç sürücüsü Ö.N. (25) kontrolsüz kavşakta karşı karşıya geldi. Sürücüler arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ö.N. (25) elindeki tabancayla A.Ç.’ye  ateş etti. Şüpheli aracıyla kaçarken, ağır yaralanan genç yakınları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. A.Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma komutanlığı JASAT ekipleri kaçan şüpheli Ö. N. ve kardeşi C.N.’yi (20) kısa sürede suç aleti tabancayla yakaladı. 2 şahıs da gözaltına alındı.

Cinayeti anlattı
Gözaltına alınan ağabey ve kardeşi hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli Ö.N.’nin ifadesinde, “Ben kargo dağıtımı yapıyorum. Kardeşimle beraber Cerrah Mahallesi’nde bir adrese kargo bırakmak için gidiyorduk. Adresi ararken bir anda karşıma bir araç çıktı. Araçtaki şahıslar el kol hareketi yaptı. Ben de yol verdim. O sırada araca gelip bana ve kardeşime saldırdılar. Ben de korkutmak için havaya ateş ettim. O sırada A.Ç. elimdeki silahı tutup almak isterken silah patladı. İsteyerek bir şey yapmadım” dediği öğrenildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech