Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni bir nefes, yeni bir anlayış

Çanakkale’de yeni bir gazete,

Çanakkale’de yeni bir gazete, “Yeni bir nefes, yeni bir anlayış” sloganı ile yayın hayatına yarın başlıyor Çanakkale’de Bugün, Çanakkale halkının sözü, sesi olmak için ilk adımı yarın atıyor.

17 Eylül Salı günü yayın hayatın başlayacak olan Çanakkale’de Bugün Gazetesi’nin yayın ilkeleri ve amaçları yönetim tarafından şöyle açıklandı;

“Kentin, kendisi yeni ama bir hayli tecrübeli gazetesi, yeni bir heyecan ile “merhaba’ diyoruz. Çanakkale’nin yeni sesi, yeni gazetesi ÇANAKKALE’DE BUGÜN olarak okuyucularımızla buluşuyoruz.

Değişen siyasi konjonktür, ekonomik sıkıntılar ve artan maliyetler gibi pek çok neden, her sektörde olduğu gibi basın yayın alanında da bir dizi değişim ve dönüşüme neden oluyor. Bunlara ve daha pek çok neden bağlı olarak Çanakkale’de de bu sürecin bir sonucu olarak ÇANAKKALE’DE BUGÜN Gazetesi kuruldu. Gazetecilik basın meslek ilkelerinden hareketle, siyasetin kaotik yapısında savrulmadan, çıkar gruplarının ve menfaat odaklarının değil, Çanakkale halkının sözü, sesi olmak için ilk adımı bugün attık. Kent yazın hayatına yeni bir soluk getirmek, kimsenin, hiçbir siyasi ve ekonomik merkezin arka bahçesi ya da gazeteciliği bırakıp farklı mecralara kayan bir yayın organı değil, kent halkının sorunlarının tartışıldığı bir platform olabilmeyi amaçlıyor ÇANAKKALE’DE BUGÜN Gazetesi… Sözün özü, kentin ihtiyacı olan soran ve sorgulayan gazetecilik konusunda tavır alacak olan ÇANAKKALE’DE BUGÜN Gazetesi bugünden itibaren okuyucularının ellerinde büyümeye başlıyor.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech