Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk cinayetlerine dikkat çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Kadın Kolları Halk Kafe yanındaki parkta çocuk cinayetlerine dur demek için basın açıklaması yaptı. Açıklama sonrası cinayete kurban giden ve tüm çocuklar için fidan dikildi.

Barış Kafede yanındaki parkta CHP Çanakkale Kadın Kolları çocuk cinayetlerine dikkat çekmek için basın açıklaması yaptı. “Narin ve Tüm Çocuklar İçin Bir Fidan” konulu basın açıklaması sonrasında fidan dikimi gerçekleştirildi. Basın açıklamasına, Belediye Başkanı Muharrem erkek, CHP il, ilçe kadın kolları, CHP milletvekilleri İsmet Güneşhan, Özgür Ceylan, İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP’liler ve bazı vatandaşlar katıldı.

CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz’ün okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Çocuğa karşı her türlü şiddeti kınıyoruz ve normalleşmesini kabul etmiyoruz. Çocuklarımız masumiyetin sevginin ve umudun en saf halidir. Bir çocuğun gülüşü dünyanın en güzel melodisidir. Onların gözlerindeki ışık geleceğimize dair umudumuzu besler. Bir çocuk kaybolduğunda o ışık söner.

Atatürk’ün mirası çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu bilmek ve onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Narin bizler hiç burada olacak, onun adına sevgisini hayallerini yaşatmak bizim görevimiz. Burada dikilecek her fidan kaybolan her bir çocuğun anısını yaşatacak.  Onların asla unutulmadığını ve unutulmayacağını gösterecek.”

Basın açıklamasının ardından, “Narin ve Tüm Çocuklar İçin Bir Fidan” dikildi.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech