Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin kangren haline gelen sorunları

Çanakkale’nin en önde gelen

Çanakkale’nin en önde gelen sorunları arasında, ulaşım, trafik ve otopark sorunu geliyor. Kangren haline gelen bu sorunlar için yetkililer tarafından bırakın plan yapmayı konuşulmuyor bile.

Çanakkale’nin nüfusuna göre en çok araç olan illerin başında geliyor. Kentte 2 kişiye bir araç düşüyor. Son yıllarda akaryakıt ve trafik sorunundan dolayı birçok vatandaş motosiklet kullanımına yöneldi. Sorun en aşında ivedilikle çözülmesi gerekenler arasında, ulaşım, trafik, otopark sorunları geliyor. 31 Mart yerel seçimler öncesi bu sorunlar sık sık gündeme geliyordu. Seçimlerin üzerinden 6 ay geçti. Aynı sorunlar devam ediyor fakat ne siyasiler tarafından ne de kamuoyunda hiç konuşulmuyor.

Özellikle hafta sonları Feribot İskelesi ve çevresinde yoğun bir araç trafiği yaşanıyor. Feribot kuyruğunda olan araçlara bir de feribottan inenler eklenince İskele Meydanı’ndaki kavşak arap saçına dönüyor. Sürücülerin çoğu nereye gideceğini ne yapacağını şaşırıyor. Hafta içi ise mesai saati başlangıcı ve akşam saatlerinde ana caddelerde trafik adeta tıkanma noktasına geliyor. Vatandaşlar artık kangren haline gelmiş bu sorunlara bir an önce çözüm bulunmasını belirterek, huzurlu kentte huzur bulamaz hale geldiklerini söylüyor.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech