Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semizoğlu’ndan istifalar ile ilgili açıklama

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu 2 yönetim kurulu üyesinin istifaları ile ilgili açıklama yaptı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu 2 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelerine yer verdi;

“16 Ekim 2022 tarihinde son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirilen Oda Seçimleri sonucunda üyelerimiz bize  bir görev tevdi etti ve birbirinden değerli 10 arkadaşım ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunda görev aldık.

Her bir Yönetim Kurulu üyemiz; 4 yıllık bir süreyi kapsayan ve üyelerimizin emaneti olan bu görevin  sorumluluğunun bilincindedir.  Toplantılarımız  her hafta düzenli olarak ve yüksek katılımla gerçekleştirilmektedir. Görev süremizin ikinci yılını doldururken Turgay Kılıç ve Volkan Temiz arkadaşlarımız kendi istekleri ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden ayrılmak istediklerini ifade etmişlerdir. Bu arkadaşlarımız Komitelerinde ve Meclisimizde görev yapmaya devam edeceklerdir. Ayrılan arkadaşlarımızın yerine önümüzdeki iki yıl için  Ali Deniz ve Recep Yılmaz arkadaşlarımız  Yönetim Kurulumuzda görev alacaklardır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın her bir Komite Üyesi, Meclis Üyesi,  temsil kabiliyetleri yüksek ve Yönetim Kurulu Üyesi olma vasıflarına sahip iş insanlarıdır.  Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımız ile 21 meslek grubundan 129 Komite üyemiz ile birlikte üyelerimizin emanetini en iyi şekilde yerine getirerek Odamızın hizmet kalitesini daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımıza katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyorum.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech