Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çebi, başkanlığa adaylığını açıkladı

Eski milli güreşçi Selçuk

Eski milli güreşçi Selçuk Çebi, Türkiye GüreÅŸ Federasyonu’nun olaÄŸan genel kurulunda baÅŸkanlığa aday olduÄŸunu açıkladı. Çebi, “GüreÅŸin içinden gelen ve alanında tecrübe sahibi olan ekibimizle güreÅŸimizi ulusal alanda yaygınlaÅŸtırmak, uluslararası arenada ise daha büyük baÅŸarılara imza atmak için kararlılıkla ve istikrarlı bir ÅŸekilde çalışacağız” dedi.

Dünya ÅŸampiyonu eski milli güreşçi Selçuk Çebi, Türkiye GüreÅŸ Federasyonu’nun olaÄŸan genel kurulunda baÅŸkanlığa aday olduÄŸunu açıkladı. Ankara’da bir otelde basın toplantısı düzenleyen Çebi, 12 yaşından bu yana güreÅŸ camiasının içinde yer aldığına iÅŸaret ederek, “25 yıl süren bir mücadelenin azmini, kararlılığını, alın terini ve gururunu yaÅŸadım. Bu süreçte, üç dünya ÅŸampiyonluÄŸu elde ederek bayrağımızı dalgalandırdım ve Ä°stiklal Marşı’mızı gururla tüm dünyaya dinlettim. İçimde, yüreÄŸini milli ve manevi deÄŸerlere adayan ve güreÅŸi sadece bir mücadele olarak görmeyip kendi kültürüyle yoÄŸuran bir yaÅŸam tutkusu var. İçimdeki spor aÅŸkını, sizlerden aldığım güçle daha büyük bir meÅŸale olarak taşıma idealini giyinmiÅŸ bir ÅŸekilde karşınıza geldim” ifadelerini kullandı.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Çebi, şunları kaydetti:
“ÇeÅŸitli kurul ve komisyon üyeliklerinde de bulunarak öğrenmeye ve kendimi geliÅŸtirmeye devam ediyorum. Bu geniÅŸ deneyim yelpazesi, sporun tüm yönleri hakkında kapsamlı bir anlayış geliÅŸtirmeme ve bu bilgileri güreÅŸ sporunun hizmetine sunmama olanak tanıdı. Yıllarca bakanlığımızda yürüttüğüm daire baÅŸkanlığı görevi, ÅŸahsıma geniÅŸ bir vizyon kazandırdı. Ayrıca bu bilgi birikimi ve idari tecrübeler daha derin bir anlayış geliÅŸtirmemi saÄŸladı. Bu sürede Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Türkiye Sportif Yetenek Taraması, Antrenörlük EÄŸitim Sistemi, Olimpik ve Paralimpik Takip, Sporcu Harçlıkları ve Vakıf Ãœniversiteleriyle Yapılan Millilik Bursu, daire baÅŸkanlığı olarak gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz ve yürüttüğümüz önemli iÅŸlerden bazılarıdır. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu bakış açısıyla, bu süreçte edindiÄŸim derin bilgi ve deneyim, federasyonumuzun yönetiminde daha etkili, ÅŸeffaf, katılımcı ve adil bir yaklaşım sergileme konusunda bana güçlü bir temel saÄŸladı. Bu birikimle, federasyonumuzu daha ileriye taşıyacak ve güreÅŸin tüm paydaÅŸlarıyla birlikte, ortak hedefler doÄŸrultusunda baÅŸarılı bir yolculuÄŸa çıkacağımızdan eminim.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech