Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

2 Eylül pazartesi günü

2 Eylül pazartesi günü Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi karşısında bir halk otobüsü şoförüne silahlı saldırı olmuştu. Esnaf, Şoförler ve Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanları bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

2 Eylül Pazartesi günü Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi önünde seferini tamamlayan ve sırasını bekleyen bir otobüs şoförüne silahlı olmuştu. Saldırı sonrasında ayaklarından yaralanan şoför tedavi alına alınmıştı. Yaralanan şoförün tedavisi sürerken, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş birer açıklama yaparak halk otobüsü şoförüne yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Açıklamada, “Saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İlk konuşmayı yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, “Bizler Çanakkale’nin huzurlu bir şehir olduğunu biliyoruz. Bu tür saldırılara alışkın değiliz. Şoförümüzün sağlık durumu iyi ama bu olayı şiddetle kınıyoruz. Biz insanların canını emanet ettiğimiz bir arkadaşımız, yolcularının canına önem verirken kendi can güvenliğini sağlayamaz duruma geliyor. Bizler şehrimiz<de bir daha böyle olayların yaşanmasını istemiyoruz” dedi.

Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş ise saldırı ile ilgili konuşurken, “Sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar devam eden bir mesleğin içindeyiz. Bizler halka hizmetten başka bir şey düşünmüyoruz. Vatandaşlarımızdan taksi şoförlerine ve halk otobüsü şoförlerine biraz daha saygı duymalarını istiyoruz. Şoförlerimiz zaten kameralar ile takip ediliyor. Bizler gereken disiplini sağlıyoruz. Bu olay bizi çok üzdü. İnşallah şehrimizde bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ise yaşanan saldırı olayı ile ilgili düşüncelerini dile getirirken, “Öncelikle halk otobüsü camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler esnaflarımızın yanındayız. İnşallah bir daha Çanakkale’de böyle üzücü olaylar olmaz” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech