Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gündem Gazetesi okurlarına veda etti

Sevgili okurlarımız, Sevgili Dostlarımız,

Sevgili okurlarımız,

Sevgili Dostlarımız,

Bugün, belki de en zor yazımızı yazıyoruz. Gazetemizin son sayısını hazırlarken, kalbimizde buruk bir hüzün, aklımızda sayısız anı var. Yıllardır bu sayfalarda sizlere en doğru, en tarafsız bilgiyi ulaştırmaya çalıştık. Zor zamanlarda, sizlerin sesi olmayı başardık. Şimdi, bu güzel yolculuğa bir nokta koymanın zamanı geldi.

27 Kasım 1995 Yılının Pazartesi günü sabah sizlerin mekanına tanıtım sayımızda “Başlarken” başyazısı ile merhaba demiştik. O gün başyazıda verdiğimiz sözleri tutmak için bedel ödedik. Halkın çıkarlarını hep kendi çıkarlarımızın üzerinde tuttuk. Zamana değil, ekonomik şartlara yenik düştük. Şimdi, yayın hayatımızın sonuna geldiğimiz bu noktada, en büyük teşekkürü sizlere borçluyuz.

Her sonun bir başlangıç olduğunu biliyoruz. Başka platformlarda, başka yollarla yine bir araya geleceğiz. Ama şunu bilmenizi istiyoruz ki; her bir okurumuzun kalbimizde ayrı bir yeri var. Sizler olmadan bu yolculuk eksik kalırdı. Okumakta olduğunuz bu günkü gazete nüshası, Çanakkale Gündem Gazetesinin günlük çıkan son yayınıdır.

Son sözümüz; umarız ki, bizler sizlere layık olabildik. Sizin güveniniz ve sevginiz her şeyden değerliydi. Hoşça kalın, ve her zaman doğru olanın peşinde olun. Belki bir gün şartlar yine bizleri sizlerle bir noktada buluşturur.

Saygılarımızla,

Çanakkale Gündem Gazetesi kurucusu ve Genel yayın yönetmeni.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech