Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Festival Çanakkale için önemli bir etkinlik”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kültür Yolu Festivali’nin, şehrin sosyal hayatına önemli bir dokunuş olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Çanakkale Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve kent protokolünün katılımıyla düzenlenen kortejle başladı. İlk gün etkinlikleri büyük beğeni toplarken Milletvekili Ayhan Gider, artık gelenekselleşen bu festivalin, Çanakkale’de sosyal hayata önemli bir katkı yaptığını söyledi. Bakanlık tarafından düzenlenen festival kapsamında bir çok etkinliğin merakla beklendiğine dikkat çeken Gider, “Bakanlığımız uhdesinde düzenlenen Kültür yolu festivali, şehrimiz için oldukça önemli bir etkinlik halini aldı. Sadece konserlerle değil, sergilerden tiyatro gösterilerine, söyleşilerden atölyelere, çocuk  etkinliklerinden dijital sanatlara kadar, her yaştan şehrin her kesimini bir araya getiren, büyük bir şölene dönüştü. Merakla beklenen festival günleri, ilçelerimizden yakın şehirlere kadar pek çok hemşehrimizi de Çanakkale’de buluşturuyor. Yaz sezonunun son günlerinde böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Çanakkale Kültür Yolu festivali kapsamında, 8 Eylül’e kadar şehrin çeşitli noktalarında, konserler, tiyatro, opera ve bale gösterileri, atölyeler, çocuk etkinlikleri düzenlenecek.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech