Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenler ile görüşmeler sağladı

Çanakkale İl Millî Eğitim

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE ve özel büro birimi öğretmenleri ile bir araya gelerek, tanıştı.

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven eşliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Öğretmenleri Süheyla Haney Yurdusev, Haydar Levent, Esra Erbaş, Yonca İnce, Sevilay Ergin ve Özel Büro Öğretmenleri Enes Ulu, Cihangül Ateş, Nuri Gezgin, Nurdan Gümüşbaş Özçil, M. Ercan Şenol, Tezcan Kaya, Meral Yavuz Kartal ve Fatma Betül Özer ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Bilgilendirmeler yapıldı

Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven tarafından İl MİLLİ Eğitim Müdürlüğünce yürütülen yerel, ulusal, uluslararası ve kurumlarla yürütülen projeler ve Bakanlık projeleri ile ilgili sunum gerçekleştirildi. AR-GE Birimi ve Özel Büro Birimi Öğretmenleri tarafından yürütülen çalışmalar, etkinlikler ve projeler hakkında İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta’ya bilgi verildi.

Hatıra fotoğraf çekinildi

Tanışma toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayta, yürütülen çalışmalar için AR-GE Birimi ve Özel Büro Birimi Öğretmenlerine teşekkür etti. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nda yepyeni projeleri birlikte yürütmekten mutluluk duyacağını belirterek başarılar diledi. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech