Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kampta keyifli zaman geçirdiler

İÇDAŞ Spor Kulübü’nün yüzme

İÇDAŞ Spor Kulübü’nün yüzme sporcuları, yaz kampında bhem eğlendiler hem de antrenman yaptılar.

İÇDAŞ Karabiga Sporcu Evi, genç yüzücüler için yaz kampı programına ev sahipliği yaptı. 31 sporcu ve 3 antrenörün katılımıyla düzenlenen kamp, İÇDAŞ Spor Kulübü’nün 8-11 yaş arası yüzme sporcularını bir araya getirdi.

Sosyal aktiviteler gerçekleşti

Kamp süresince sporcular, hem denizde hem de karada antrenman yaparak fiziksel dayanıklılıklarını ve yüzme becerilerini geliştirirken, antrenman programının yanı sıra, sosyal aktivitelerle de keyifli vakit geçirdiler.

Deniz antrenmanları yapıldı

Ana odak noktası yüzme antrenmanları olan kampta Sporcular, antrenörleri eşliğinde her gün düzenli olarak deniz antrenmanlarına katıldılar. Bu antrenmanlarda yüzme tekniklerini geliştirirken, suya karşı dayanıklılıklarını da artırdılar. Kara antrenmanları ise sporcuların fiziksel güçlerini ve kondisyonlarını artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Motivasyonları yüksek tutuldu

Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda gerçekleştirilen sosyal aktiviteler genç yüzücülerin , birbirleriyle kaynaşmalarını ve yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlarken, kamp boyunca düzenlenen eğlenceli etkinlikler sayesinde motivasyonları yüksek tutuldu.

Mental sağlıkları göz önünde bulunduruldu

Kampın bir diğer amacı sporcuların fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlamak, aynı zamanda spor disiplini ve takım ruhunu aşılamaktı. Sporcuların yoğun ilgi ve katılımı, kampın başarıyla tamamlandığını gösterdi. Antrenörler, kamp boyunca sporcuların gösterdiği çabadan ve elde ettikleri ilerlemelerden oldukça memnun kaldılar.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech