Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metin Ablak güven tazeledi

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’nde,

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’nde, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Metin Ablak, yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda çok daha güçlü bir yönetim kurulu listesi ile birlikte Çanakkaleli Beşiktaşlılardan güven tazeleyerek tekrar dernek başkanlığına seçildi.

“Daha güçlü bir dernek oluşturmak istiyoruz”

Genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Ablak, “1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği olarak Çanakkale’de güçlü bir oluşumla eski dönemlerden çok daha aktif ve derneğimizin ismini çok daha fazla duyuracak bir yönetim oluşturduk. Buradan öncellikle bundan önceki yönetimde birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarıma, derneğe katmış oldukları maddi ve manevi teşekkür ediyorum. Yeni dönemdeki yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızla, Çanakkale’deki Beşiktaşlı taraftarlarımızı, dernek çatısı altında toplayıp, hep birlikte çok daha güçlü bir dernek oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kapılarımız tüm Beşiktaşlılara açık”

Kapılarının tüm Beşiktaşlılara açık olduğunu dile getiren Ablak; “2002 yılından beri Çanakkale’de var olan derneğimiz, önceki dönemlerdeki bazı olumsuz sebeplerden dolayı derneğimize küsmüş, o ya da bu sebepten dernekten bağı kopmuş Beşiktaşlıları, tekrardan dernek çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde el ele olması gerektiğini, bu dernek Çanakkale’deki tüm Beşiktaşlıların derneği ve kapılarımız tüm Beşiktaşlılara açık” şeklinde konuştu.

“Beşiktaş taraftarına söz veriyorum”

Beşiktaşlı taraftarlara söz veren Ablak; “Burası Beşiktaş Kulübü’nün bir şubesidir, Çanakkale’deki kulübe bağlı yetkili tek dernektir. 121 yıllık bir camianın, Beşiktaş’ımızın Çanakkale’de en iyi şekilde temsil edilebilmesi için ben ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım, ellerini taşın altına koymuştur. Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir, hiçbir zaman herhangi bir ismin ne derneğimizin ne de Beşiktaş’ın üstüne çıkmasına izin vermeyeceğiz. Çanakkale’deki tüm Beşiktaş taraftarına söz veriyorum; bu dernek hepimizin derneği, bugün bu koltukta ben temsil ediyorum, yarın bu koltuğu başka bir arkadaşıma devir ettiğimde, her zaman onun da yanında olacağım. Benden yana kimsenin şüphesi olmasın, asıl olan Beşiktaş’tır ve kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Rahmetli büyüğümüz Süleyman Seba’nın dediği gibi “İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech