Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Salı pazarında sebze ve meyve fiyatları

Çanakkale ve çevresinde yetiştirilen sebze ve meyveler semt pazarlarındaki tezgahları renklendiriyor. Ürün bollaşınca fiyatlarda düşüş oluyor. Bu hafta kurulan Salı pazarında karpuzun kilosu 5 liraya kadar düştü.

Çanakkale ve çevresinde yetişen mevsim ürünleri tezgahlardaki yerini almaya devam ediyor. Salı günü kapalı Cuma pazarı yerinde kurulan Salı pazarında, satışlar az olduğu için bazı esnaflar tezgah açmadı.  Pazarda ürün bollaşırken bazı meyve fiyatlarının düştüğü dikkatlerden kaçmadı. Bu hafta kurulan Salı pazarında 20 lira civarında seyreden karpuzun kilosu 5 liraya kadar düştü.

Bu hafta kurulan Salı pazarında cinsine ve kalitesine göre sebze ve meyve fiyatları şöyleydi; “Patates 20 ile 25 lira arasında, domates 10 ile 30 lira arasında, patlıcan 25 ile 30 lira arasında, kabak 20, muz 60, çarliston biber 35, kıl sivri60, kuru soğan 15 ile 25 lira arasında, şeftali 50, kayısı 50, üzüm 60, limon kilo 10, kiraz 70, nektarin 40, karpuz kilo 5 ile  10 lira arasında, marul 25 liradan satıldı.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech