Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzelyalı’ya pedallar çevrilecek

Çanakkale Bisiklet Platformu’nun bu

Çanakkale Bisiklet Platformu’nun bu günkü rotası Güzelyalı.

Çanakkale Bisiklet Platformu tarafından bugün Güzelyalı için pedallar atılacak. Gerçekleştirilen turlara dair açıklamalarda bulunularak; “7 yıldır onlarca tur, binlerce km yol ve katılımcı ile hayatlara dokunmaya devam ediyoruz. Her geçen yıl daha da büyüyen bu ailenin bir parçası olmak istersen eğer her Pazar gerçekleştirdiğimiz günübirlik turlarımıza davetlisin” diye belirtildi.

Özel bilgilendirme

Tura dair öze bilgilendirmelerde bulunularak; “Tur yalnızca Güzelyalı’ya gidiş şeklinde planlanmıştır, dönüşler bireysel olacaktır. Güzelyalı’da deniz molası verileceğinden gönüllülerimizin hazırlıklı gelmeleri rica olunur. Hava durumuna bağlı olarak turumuz iptal edilebilir, iptal durumunda anında haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 Genel bilgilendirme

Genel bilgilendirme yapılarak; “Turlarımızda kask zorunludur. Akşam turlarımızda ön ve arka aydınlatma zorunludur. Reflektör zorunludur! Turlar kesinlikle performansa dayalı değildir. Herkesin katılabileceği bir düzeyde sürüşlerimiz gerçekleşir öncü ve artçılar ile sürüş düzeni sağlanmaktadır. (Öncü geçilemez, artçı arkasında kalınmaz, kalındığı takdirde tüm grup durmak zorundadır) Yokuş çıktıktan sonra grubun toparlanması adına kısa süreli beklemeler gerçekleşmektedir. Tur dönüş saati grubun sürüşüne, rotaya ve km’ye göre değişmektedir.  Yol durumuna göre grup tekli ya da çiftli gitmek durumunda olduğunda öncünün veya artçının uyarılarını dikkate almak gerekmektedir. Mümkün oldukça uyarıları yakınınızdaki kişilere de tekrar etmeniz güvenli bir sürüş açısından önemlidir. Yağmurluk (Hava Durumuna Bağlı) Yedek iç lastik, yama, pompa ve alyan takımı yanınızda bulundurmanız önemlidir” diye belirtildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech