Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki heyet bir araya geldi

Biga Ticaret ve Sanayi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2 No’lu Meslek Komitesi (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ile İnegöl Heyeti bir araya gelerek, görüşmeler sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2 No’lu Meslek Komitesi (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ile İnegöl heyeti arasında başlayan görüşmeler kapsamında modüler mobilya ticareti yapan üyelerimizin katılımıyla bir toplantı daha gerçekleştirildi. Toplantıya; Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Komite Başkanı Ali Aydın, komite üyeleri ve mobilya ticareti yapan üyeleri katıldı. İnegöl TSO Genel Sekreteri Ali Cengiz Gültekin, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Genel Sekreteri Erhan Bilican ve MODEF Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Bilal Peker’in verimli geçen sunumunun ardından üyeler, sorularını yönelttiler.

Fikir alışverişinde bulunuldu

E-ticaret yoluyla mobilya satışı yapan üyelerimizin yurtdışı fuar organizasyonlarına katılımları, fuar katılımlarında devlet desteklerinden faydalanabilmeleri, sanal fuar organizasyonunun gerçekleştirilebilmesi, URGE (Kümelenme) çalışmasının başlatılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Biga TSO sosyal medya hesabı üzerinden görüşmelere dair açıklamalarda bulunularak; “Destekleri ve işbirliği için İnegöl’den gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Verimli bir şekilde devam eden görüşmelerimizin somut adımlarla üyelerimize yararlı olacak şekilde gerçekleşebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bigamızı ülkemizin parlayan yıldızı bir ilçe haline getirebilmek için çok çalışmaya devam ediyoruz” sözlerine yer verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech