Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan’da İlk Resmi Dövme Stüdyosu Açıldı

Çan, sanatseverler için yeni

Çan, sanatseverler için yeni bir buluşma noktasına ev sahipliği yapıyor: Ra Art Studio, Terzialanlı dövme sanatçısı Rabia Yumuşak tarafından açıldı. İlçenin  ilk resmi dövme stüdyosu olarak öne çıkan Ra Art Studio’nun açılışı, yerel düzeyde geniş katılımla gerçekleşti.

Açılış törenine; Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, İyi Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, dernek başkanları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Bu özel gün, renkli ve samimi bir atmosferde geçti. Ra Art Studio’nun açılışında kurdele kesiminin ardından, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Rabia Yumuşak’a hediyeleri takdim ettiler. Yine seramik sanatçılarının da katılım gösterdiği açılışta seramik bardaklar hediye edildi.

Çan’da sanatın ve ifadenin sınırlarını genişleten Ra Art Studio, dövme tutkunları ve sanatseverler için vazgeçilmez bir adres olmaya aday. Stüdyonun açılışının ardından, bölgedeki sanatsal canlılık ve etkileşimin daha da artması bekleniyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech