Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş konuklarını ağırladı

Türk Şehitlikleri İmar Vakfı

Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ve beraberindekiler, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a ziyarette bulundu.

Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit, Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin Kişioğlu, ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi ve Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Müdürü Utkan Emre Er, ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, Vali İlhami Aktaş’ ı ziyaret etti.

Bilgilendirmeler yapıldı

Vali İlhami Aktaş; Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ile Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Türk Şehitlikleri İmar Vakfının ve Çanakkale Savaşları Enstitüsünün faaliyetleri ile yürüttükleri ortak projeler hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi verildi.

Teşekkürlerini iletti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş; Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ile Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkürlerini iletti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech