Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ mezunları buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunları, düzenlenen buluşma programı sayesinde bir araya geldi. Nedime Hanım Konağı’nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda mezun ve akademisyenler katılım sağladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunları, düzenlenen buluşma programı sayesinde bir araya geldi. Etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlamasının ardından müzik dinletisiyle devam etti. Program kapsamında, İl sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Prof. Dr. Zeki Genç, Öğr. Gör. Ahmet Becan ve Abdullah Yaşar tarafından günün önemiyle ilgili söyleşiler yapıldı.

Programda bir konuşma yapan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, “Çanakkale ruhunu yaşatmak özellikle bilimsel ve kültürel anlamda her geçen gün üstüne koyarak bir aile olduk. Bu başarıların en büyük mimarı mezunlarımızla bir arada olmanın heyecanını yaşıyorum. Sizler bizlerin en büyük kaynağısınız. Önerilerinizle, fikirlerinizle bizi besleyin ve destekleyin, çünkü bu üniversite ve bu kent hepimizin. Umuyorum çok daha iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech