Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soğuk hava deposunu ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş,

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğine ziyarette bulundu.

Vali İlhami Aktaş, Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi yatırımları kapsamında hibe desteğinden yararlanılarak faaliyete açılan Lapseki ilçesi Yeniceköy Köyünde sebze, meyve, konserve ve donmuş ürün hizmeti veren Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini ziyaret etti.

Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk ve İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Soğuk hava deposunu gezerek incelemelerde bulunan Vali Aktaş’a İşletme Sahibi Necati Kamaşık tarafından meyvecilik ve soğuk hava deposu hakkında bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Sahibi Necati Kamaşık, Vali Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık’a teşekkür eden Vali Aktaş, çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech