Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İncelemeler başlatıldı

Bozcaadalılar, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda

Bozcaadalılar, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda su hatlarıyla ilgili oldukça sıkıntılar yaşadı. Konuya ilişkin belediye ekipleri tarafından çalışmalar yürütülüyor.

Bozcaada’da, Kurban Bayramı süresince su hatlarıyla ilgili yaşanan sıkıntının nedenlerini araştırmak için, bayramın hemen ertesinde Belediye ekipleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Ardından Belediye Başkanı Yahya Göztepe, İller Bankası ve Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) yetkilileriyle bu konuyu Bursa’da yüz yüze görüştü. Ayrıca İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yetkilileriyle de yine yüz yüze görüşme gerçekleştirildi. Adadaki su depolarının beslenmesiyle ilgili yaşanan sorunun çözümüne dair İller Bankası ve BUSKİ yetkilileri ana karada ve adada incelemelere başladılar.

Bozcaada Belediyesi tarafından çalışmalara ilişkin açıklama yapılarak; “Belediye ekibinin de eşlik ettiği bu incelemeler neticesinde umuyoruz kısa süre içerisinde sorunun net tespiti yapıldıktan sonra, kalıcı olarak çözümü gerçekleşecektir.  Kurumlarımızın çözüm odaklı yaklaşımları ve destekleri için çok teşekkür ederiz” denildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech