Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tadı damağımızda kaldı

Biga’ya bağlı Ağaköy’de yedi

Biga’ya bağlı Ağaköy’de yedi yıldır vatandaşları lezzetli olduğu kadar doğal ve katkısız ürünler ile buluşturan Nefisköy Köy Ürünleri, kahvaltı salonu ile de hizmet vermeye devam ediyor.

Çanakkale’nin havasının, suyunun değdiği doğal ürünleri vatandaşlar ile buluşturan Nefisköy Köy Ürünleri; doğal, katkısız ürünlerinin tadına bakanları kendine hayran bıraktırıyor. Ürünlerine dair Çanakkale Gündem Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ayşe Dişli; “Ürünlerimizin hepsi doğal, katkısız. Üretim yerimiz Biga Ağaköy’de üretim yerimiz. Yedi yıldır üretim yapıyoruz. Odun ateşinde hepsi katkı ilavesiz köy ürünleri. Reçel çeşitleri, salça, erişte, tarhana, turşu gibi ürünlerimiz mevcut. Bir buçuk yıldır da kahvaltı salonumuz var, yine üretim yerimizin olduğu yerde, kendi ürettiğimiz ürünlerden oluşan kahvaltı salonumuz var” şeklinde konuştu.

“Nefisköy markası nasıl ortaya çıktı?”

“Nefisköy markası nasıl ortaya çıktı?” sorusuna cevap veren Dişli; “Normalde Biga’da yaşıyorduk, böyle giriş yapma niyetinde bulunduğum zaman, köy ürünü üreteceğim ve köyde olması gerekiyor diye düşündüm ve köyde olmasının da verdiği bir çağrışım var. Bundan dolayı Nefisköy olarak karar verdik işletme ismimize. Kahvaltı salonumuza herkesi bekliyoruz, gerçekten yüzde yüz orijinal köy kahvaltısı. Kendi ürettiğimiz ürünlerden oluşuyor. Otantik bir kahvaltı salonumuz var” dedi.

Biz de Çanakkale Gündem Gazetesi olarak el emeği göz nuru ürünlerinden biri olan Süt Reçeli’nin tadına baktık. Böyle bir tadı daha önce tatmadığınızı iddia ediyor ve şiddetle tavsiye ediyoruz.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech