Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçil Gündüz dönemi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale 15’inci Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde başkanlık seçimleri yapıldı. Pembe liste ile seçimlere giren Seçil Gündüz, CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Seçildi. Seçime dair konuşan Gündüz; “Bu çok güzel bir yarıştı, bu da partimize olan güvenin, ilginin daha fazla olduğunu gösterir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale 15’inci Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Seçimlere mevcut Başkan Elveda Geçer beyaz liste ile girerken Seçil Gündür ise pembe liste ile girdi. 236 delegenin oy kullandığın seçimlerde 127 oy alan Seçil Gündüz’ün yönetimi seçimlerden galip çıktı. Elveda Geçer’in beyaz listesi ise 109 oy aldı.

“Kadınların arkasında olmak istiyoruz”

CHP Çanakkale 15’inci Kadın Kolları Olağan Kongresi’nin ardından 127 oy alan Seçil Gündüz’ün yönetimi seçimlerden galip çıktı. Çanakkale Gündem Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Gündüz; ” Öncelikli hedefimiz, yönetimde bir görev dağılımı yapıp yolumuza emin adımlarla yürümek. Kadınlara dokunmak, kadına yönelik şiddet noktasında sonuna kadar kadınların arkasında olmak istiyoruz. Kadınlara yönelik projelerimiz var; kadınları sosyal hayata katmak, kadınlarımıza ekonomik yönden katkı sağlamak istiyoruz. Kırk beş yaş üzeri okuma yazma bilmeyen kadınlarımız var, eğitime özellikle destek vermek istiyoruz. Kadın kooperatifler benim için çok önemli, kadın kooperatifleri kurarak, kadınları sosyal hayata daha fazla katmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çoğalarak yol almayı hedefliyoruz”

Hedeflerinden bahseden Gündüz; “Öncelikli hedefimiz kadına yönelik şiddet, eğitim, kadını sosyal hayat katmak, daha çok genç kadını partimize katmak. İnşallah bu dönemden sonra daha çok çoğalarak, daha çok birleştirici bir güç olarak, herkesin fikirlerini öncelikli olarak kabul edip, birlikte karar vererek ve çoğalarak yol almayı hedefliyoruz.  Asıl hedefimiz; Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde kazandığımız başarı ile genelde de partimizi iktidara taşımaktır” şeklinde konuştu.

“Artarak çoğalacağız”

“Biz demokratik bir partiyiz” diyen Gündüz; “Herkesin seçme ve seçilme hakkı mevcuttur. Bu çok güzel bir yarıştı, bu da partimize olan güvenin, ilginin daha fazla olduğunu gösterir. Demokratik bir partiyiz, hepimiz aday olabiliriz, hepimiz seçime gidebiliriz, keşke daha fazla aday olsaydı. Herkes aynı haklara sahiptir. Kadınlarımızın, görev aşkıyla organizasyonlara görev alma isteği olduğu belli oluyor. Hepimiz kardeşçe, dostluğumuzu arttırarak devam edeceğiz. Yolumuz önümüz aydınlık. Tüm kadınlarla, ayrıştırma yapmadan hep birlikte yol almaya devam edeceğiz. Artarak çoğalacağız” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech