Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Avusturya’yı eleyip önümüze bakmamız gerek”

Milli futbolcu Zeki Çelik,

Milli futbolcu Zeki Çelik, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşılaşacakları Avusturya’yı mağlup ederek turnuvada yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

EURO 2024’te Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile birlikte yer aldığı F Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turunda Avusturya’nın rakibi olan A Milli Futbol Takımı’nda başarılı savunmacı Zeki Çelik, Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kabasındaki kamp merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Turnuvadan önce beklemediği bir sakatlık yaşadığına değinen Zeki, “Bu da beni bir adım geriye attı. Şu an gayet iyiyim. Takım olarak da iyi gidiyoruz adım adım. Hoca süre verirse katkı sağlamak isterim” ifadelerini kullandı.

“Avusturya Çok Sert Oynayan Ve Baskı Yapan Bir Takım”

Zeki Çelik, mart ayında Viyana’daki hazırlık maçında Avusturya’ya karşı alınan 6-1 yenilgiden dolayı 2 Temmuz Salı günü son 16 turunda oynanacak karşılaşmaya intikam olarak bakmadığına dikkat çekerek, “Avusturya çok sert oynayan ve baskı yapan bir takım. Oradaki maçta onların baskısına karşılık veremedik. İntikam olarak bakmıyorum, zaten tek maç. 1-0 da olsa bizim olması lazım. Onları eleyip önümüze bakmamız gerek” şeklinde konuştu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech