Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ek bütçe talebi iletildi

Çanakkale Baro Başkanı Av.

Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin ve beraberindekiler, Kepez Belediyesi Başkanı Birol Arslan ile bir araya gelerek, güncel durumları görüştüler.

Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Şebnem Çıtak, Av. Eyüp Algül Av. Ardahan Dikme, Av. Sinan Koşik, Av. Tugay Yılmaz, Kepez Belediyesi Başkanı Birol Arslan’a ziyarette bulundu.

Ziyarette Baro Başkanı Av. Hande Keskin 1136 sayılı yasanın 180/b maddesinde düzenlenen; “Baroya düşecek paylar ile kamu ve özel kurum ve kuruluşlarından, il veya belediye bütçelerinden baroya yapılan yardımlar” ve Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Yönetmeliğinin 8/B maddesindeki; “Kamu ve özel kurum ve kuruluşlardan, il veya belediye bütçelerinden baroya yapılan yardımlar” Hükümleri uyarınca, Çanakkale Barosu Adli Yardım Bürosundan yapılan “Adli Yardım kapsamındaki” görevlendirmeler ile Merkez ilçedeki “Göçmen Adli Yardım” dosyalarının yoğunluğuna da dikkat çekerek, baromuza ek kaynak yaratılması zorunluluğu ile bu kapsamda Kepez Belediyesinden de yasa kapsamında “Adli Yardım Ödeneği”ne ilişkin ek bütçe talebi sözlü ve yazılı şekilde iletti. Görüşmede ayrıca Çanakkale Barosu’nun ek bina ihtiyacı üzerine de Belediyenin yetki alanı içinde değerlendirmeler yapıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech