Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çevrim içi seminer yapıldı

Çanakkale İl Milli Eğitim

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünce dijital beceri eğitimleri kapsamında “Uygulamalı yapay zeka destekli öğretim araçları, etik ve telif hakları” konulu çevrim içi seminer düzenlendi.

Çanakkale İL Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning ve Scientix Koordinatörü Pınar Altuncu moderatörlüğünde, Lapseki Plevne Ortaokulu Matematik Öğretmeni Feridun Yüksel’in anlatımıyla Dijital Beceri Eğitimleri kapsamında “Uygulamalı Yapay Zekâ Destekli Öğretim Araçları, Etik ve Telif Hakları” konulu çevrim içi semineri gerçekleştirildi.

Çeşitli yapay zeka araçları ile üretilen görsel, video, sunum, ders planı materyalleri katılımcı öğretmenlerin ilgisini çekti. Karşılıklı fikir paylaşımı ile ilerleyen seminere farklı illerden katılım da yüksekti.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden eğitimlere dair paylaşımda bulunularak; “Uygulamalı olarak gerçekleştirilen çevrim içi seminerde gerçekleştirdikleri bilgi paylaşımı için öğretmenimiz Feridun Yüksel’e teşekkür eder; katılımcı öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında uygulayacakları yapay zekâ çalışmalarında başarılar dileriz” diye belirtildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech