Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalı çocuklar yelkenle buluştu

Büyükçekmece Yelken Kulübü ile

Büyükçekmece Yelken Kulübü ile Bozcaada Belediyesi ortaklığında “Ada Çocukları Yelken ile Tanışıyor” eğitiminin sertifika töreni yoğun bir katılım ile hayata geçirildi.

Bozcaada Belediyesi tarafından “Ada Çocukları Yelken ile Tanışıyor” eğitiminin sertifika töreni gerçekleşti. Törene Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’nin yanı sıra Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu, Jandarma Komutan Vekili Gökhan Erciyas, Sahil Güvenlik Komutanı Mustafa Gülmez, Liman Başkanı Özgür Üreyil, Emniyet Amiri Bahaddin Pesen, çocuklar, aileler, eğitmenler ve destekçiler Arzu  ve Ahmet Aral katılım sağladılar. Ayrıca Büyükçekmece Yelken Kulübü antrenörü Samet Bayrak, kulübün sporcuları, Yönetim Kurulu’ndan Serhat Güzel ve Emrah Aydındağ da sertifika töreninde yerlerini aldılar. Tören sonunda Serhat Güzel ve Emrah Aydındağ ile belediye binasında görüşmeler sağlandı.

Çocuklar sporu sevdi

Büyükçekmece Yelken Kulübü ile Bozcaada Belediyesi ortaklığında düzenlenen etkinlik ile dört günlük eğitimden, 40 çocuk ücretsiz olarak faydalandı. Sulubahçe’de gerçekleşen eğitimlerde, kara eğitimi ve deniz eğitimleriyle yelkene “merhaba” diyen ada çocukları bu sporu sevdi.

Bozcaada Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan etkinliğe ilişkin detaylar verilerek; “Önümüzdeki dönemde su sporlarına dair eğitimlere ve kalıcı branşlar olması için de fikir üretmeye devam edeceğiz. Bu projenin gerçekleşmesinde emek veren herkese çok teşekkür ederiz” diye belirtildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech