Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berkit Vali Aktaş’a teşekkür etti

TÜKODER’in çağrısı ile vatandaşın

TÜKODER’in çağrısı ile vatandaşın kullanımına açılan Çanakkale’de yıkılan kamu binalarının atıl vaziyetteki arazileri otopark sorununa geçici de olsa büyük ölçüde çözüm oldu. TÜKODER Başkanı Ali Rıza Berkit Vali Aktaş’ın boş alanları otopark hizmetine açtığı için teşekkür etti.

Çanakkale’de kent nüfusuna paralel artan araç sayısı neticesinde katlanan otopark sıkıntısı kentin çözüm bekleyen sorunlarının başında geliyor. Kentte artık kronik sorun haline gelen otopark sorununa çözüm önerisi TÜKODER’den gelmişti. TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit, resmi düzeyde ilgili kuruluşlara dilekçe ile başvurarak kentte yıkılan kamu binalarının atıl vaziyetteki arazilerinin otopark olarak kullanıma açılmasını talep etmişti. Talepler Çanakkale Valiliği tarafından yerine getirildi. Çanakkale merkezde yıkılan eski İl Emniyet Müdürlüğü binası, Karayolları Hizmet binası, Sağlık koleji ve eski Defterdarlık binalarının atıl durumdaki arazileri otopark olarak kullanıma açıldı.

Tüketiciyi Koruma Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit yaptığı açıklamada, kentte yıkılan kamu binalarının atıl vaziyetteki arazilerinin otopark olarak kullanıma açtığı için Çanakakle Valisi İlhami Aktaş’a teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech