Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adım adım başarıya

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde, OLIVER projesi ile zeytin üretimi ve yağ çıkarma teknikleri üzerine çalışmalar sürdürülüyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, OLIVER projesi kapsamında zeytin üretimi ve yağ çıkarma teknikleri ile ürün bilgilerini keşfetmeyi, araştırmayı ve belgelemeyi amaçlayan çalışmalarına devam ediyor. Bu proje, geleneksel bilgilerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Aynı zamanda proje, zeytin üreticilerinin en iyi pazarlama uygulamalarını inceleyerek, başarılı örneklerden öğrenmeyi ve ortaklarımızın uzmanlıklarıyla yeni bilgileri uyumlaştırmayı hedefliyor.

Katkılar sağlanması amaçlanıyor

OLIVER projesi kapsamında, rekabet avantajlarını daha iyi kullanabilmek adına yeni yöntemler geliştirilmesi ve bu bilgilerin geniş bir paydaş kitlesine ulaştırılması için bir eğitim programı oluşturulacak. Proje, bu yönüyle zeytin üreticilerine ve ilgili sektör temsilcilerine önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor.

Sektördeki bilgilerin arttırılması hedefleniyor

Proje kapsamında, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim alan bireylerin de yararlanması amacıyla detaylı bir “Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzu” hazırlandı. Bu kılavuz, zeytin üretimi ve yağ çıkarma süreçleri ile ilgili kapsamlı bilgileri içermekte olup, her alanda eğitim gören öğrencilerin bu tematik sektördeki bilgilerini artırmayı hedefleniyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech