Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biz Ankara’dan öndeyiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e iadeyi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam 19 yıl sonra CHP’yi ziyaret etmiş olacak.

Bilindiği gibi 10 Haziran 2024 tarihinde CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret etmişti. Arşivime baktığımda bu yazının başlığını niçin “Biz Ankara’dan öndeyiz” attığımı sizlere bir kaç kare fotoğrafla hatırlatayım istedim. Bundan tam da 9 yıl önce 21.04. 2015 tarihinde dönemin AK parti Grup Başkanvekili olarak Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etmişti.

O günün AK Parti Grup Başkanvekili, bugünün İçişleri Bakan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Bülent Turan, Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi İl binasına giderek beraberindeki heyetle dönemin TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği yapan, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, tarafından karşılanıp Çanakkale’ye yakışan siyasi nezakette bulunmuşlardı.

Çanakkale Halkının seçtiği vekiller, tıpkı Cumhuriyetin Önsözünün yazıldığı kentin temsilcileri olarak Ankara siyasetinde de önderliğini sürdürüyorlar. Tabi bu arada bundan tam 9-10 yıl önce siyaset yapan isimlerin hala siyaset sahnesinde olması da ayrıca dikkat çekiyor.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech