Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzel; “Uzun bir maratonu geride bıraktık”

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, play-off yarı finalinde 1-0 kazanılan Arslancaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Birinci Amatör Lig play-off yarı final maçında karşılaştığı Arslancaspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek adını play-off finaline yazdıran Çanakkalespor’da Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, maçın ardından bir açıklama yaptı.

Güzel, yaptığı açıklamada, “Oynamış olduğumuz play off yarı final mücadelesinde Arslancaspor’u Mert Kılıçkaya’nın golüyle 1-0 yenerek Çanakkale 1. Amatör Ligi Play Off finaline kalmaya hak kazandık. Heyecanlı geçen maçta her iki takımımızda çok iyi mücadele etti. Arslancaspor’u verdikleri mücadeleden dolayı kutluyor, önümüzdeki sezon Çanakkale 1. Amatör Ligi’nde kendilerine başarılar diliyoruz.  Çanakkale’ye gönül vermiş sporcularımızla, başkanımızla, yönetimimizle, teknik kadromuzla ve en önemlisi de taraftarlarımızla birlikte uzun bir maratonu geride bıraktık, önemli yollar kat ettik. Devamında da final mücadelesinde galip gelip, şampiyon olarak Çanakkalespor’umuzu bir üst lige taşıyacak ve Çanakkalespor’umuzu hak ettiği yer olan profesyonel liglere bir adım daha yaklaştıracağız. Şehrimizin tüm takımlarını olduğu gibi kardeş takım olarak gördüğümüz Lapsekispor’a final mücadelesinde başarılar diliyoruz. Tüm Çanakkale’lileri final maçına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech