Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir devir kapandı

Çanakkale’nin adeta simgelerinden biri

Çanakkale’nin adeta simgelerinden biri haline gelen Çiftlik Market, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik buhran ile karşı karşıya kaldı. 43 yıllık devir, bu ay sonunda Çanakkalelilere veda edecek.

1981li yılların Çanakkale’sinden 2024 yıllarının Çanakkale’sine kadar bizlere eşlik eden Çiftlik Market, ekonomik zorluklara yenildi. Bir yandan tüm dünyayı kasıp kavuran covid, bir yandan ekonomik zorluklar, Çanakkale’nin bir değerinin daha kaybolup gitmesine neden oldu. Çocukluk yıllarından itibaren Çanakkale’de yaşayan ve yaptığı işi adeta bir sanata çeviren Çiftlik Market İşletme Sahibi Ali Türker, Çanakkale Gündem Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak; “Duygusal olarak zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.

43 senedir işletmiş olduğu Çiftlik Market’i bu ayın sonunda kapatmak zorunda kalan Ali Türker; “1981 yılının son günlerinde açtığımız mekanımız ile 43 yıldır Çanakkalelilere hizmet verdik ve bu hizmetten büyük bir zevk aldık fakat günün ekonomik koşulları, covid çıktıktan sonra duygusal davranıp, herhangi kimseyi işten çıkarmadık, o süreçte yara aldık. Ekonomik zorluklar ve paraya doymayan mal sahiplerinin kira artışlarından dolayı bu sene zorunlu olarak bitirmek istiyoruz. Bu ayın sonunda kapatıyoruz. Duygusal olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz, çok özleyeceğimizi belirtmek istiyorum. Artık çok zor” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech