Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eko turizm dosyalarında CHP’li üyeler bölündü

İl Genel Meclisi’nin Haziran

İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı 4’üncü birleşiminde, eko turizm dosyalarının komisyon kararları oylanırken CHP’li meclis üyeleri ikiye bölündü.

İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı 4’üncü birleşimi İl Özel İdaresi’ndeki Meclis Salonu’nda Halil Ertuğrul Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. 10 gündem maddesi bir ek maddenin görüşüldüğü toplantıda eko turizm dosyaları ön plana çıkmaya devam etti.

Haziran ayı toplantılarının hemen hemen hepsinde olduğu gibi gündemin 5’inci maddesinde 14 İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen dosyalar görüşülerek oylandı. İGM’nin daha önce kabul ettiği eko turizm dosyalarına itirazları görüşen İmar ve Bayındırlık Komisyonu, itirazların kabul edilmesi konusunda karar aldı. 14 madde oylanırken, 1-2-3 ve 12’nci maddeler CHP’nin oyları ile komisyon kararı onaylanırken, diğer maddelerde CHP meclis üyeleri içinde bölünme oluşunca bu maddelerin komisyon kararı reddedildi. Kabul edilen maddelerde ise AK Parti’nin çekimser kalması dikkatlerden kaçmadı.

Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ise eko turizm yönünde olumlu oy kalandı. Ertuğrul geçtiğimiz meclis toplantıda tavrını açıklarken, 11 kurumun olumlu görüş bildirdiği bir dosyaya ret oyu vermesinin kendince anlamsız olduğunu belirtmişti.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech