Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangın ile ilgili Müdürlükten ilk açıklama

Bugün saat 13.55 civarında

Bugün saat 13.55 civarında Çanakkale merkeze bağlı Gökçalı Köyü’nde ekili alanda yangın çıktı. Yangına ilk müdahale 14.00’da yapıldı. Yangını söndürme çalışmaları sürerken Orman Bölge Müdürlüğü açıklama yaptı.

Bugün öğle saatlerinde Çanakkale Merkeze bağlı Gökçalı Köyü’nde ekili alanda yangın çıktı. Yangına ekipler tarafından kısa süre içinde müdahale edildi. Orman Bölge Müdürlüğü yangın ile ilgili açıklama yaptı. Müdürlük açıklaması şöyle;

“05.06.2024 tarihinde saat 13:55’de Çamlıca Yangın Gözetleme Kulesi’nden bildirilen Çıplak Köyü TİGEM mevkiinde ziraat alanından duman yükseldiği ihbarı üzerine ekiplerimiz derhal yangın mahalline sevk edilmiştir. İlk müdahale saat 14:00’de yer ekiplerimizce yapılmıştır. Yangının anız tarlalarında rüzgarın etkisi ile hızla yayılma eğilimi göstermesi ve Çanakkale —İzmir Karayolunu geçip Gökçalı Köyü ziraat ve orman alanına sirayet etmesi üzerine yer ekiplerimize destek amacı ile derhal Dardanos’ta konuşlu yangın söndürme helikopteri ve Çanakkale ve Edremit’te konuşlu uçaklarımız yangın mahalline hareket ettirilmiştir.

Yangını kontrol altına alma çalışmalarımız ekiplerimizin yoğun ve etkin müdahalesi ile devam etmektedir. Yangını kontrol altına alma çalışmaları ekiplerimizin yoğun ve etkili müdahalesi ile olumlu yönde devam etmektedir.

MÜDAHALE EDEN UNSURLAR

İlk Müdahale Aracı: 2 Helikopter: 2 Arazöz: 24 Uçak: 6 Su ikmal Aracı: 8 Hizmet Aracı: 8 Dozer: 1 Treyler 1 Teknik Personel: 15 Belediye İtfaiyesi 5 Toplam Personel: 192 Diğer Kurum imkanları: 4”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech