Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Öğrencilerin LGS heyecanı sürüyor

LGS sınav heyecanı bu sabah 09.30’da başladı. Sınava giren öğrenciler kadar velilerde heyecanlı. İki oturum arasında öğrencilerin okul bahçesinden dışarı çıkmasına izin verilmedi. İbrahim Bodur Anadolu Lisesi’nde sınava giren öğrencilerin velileri, iki oturum arasında çocuklarına tel örgüler arasından yiyecek ve içecek verdiler.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava 1 milyon 38 bin öğrenci giriyor. İki oturumdan oluşan sınavın birinci oturumu 09.30’da başladı. Birinci oturum 10.45’te sona erdi. İki oturum arasında öğrencilerin dışarı çımalarına izin verilmedi. Öğrenciler kadar heyecanlı olan valiler İbrahim Bodur Lisesi’nde sınava giren çocuklarını görebilmek için ilginç görüntüler oluşturdu. Oturum arası okul bahçesindeki öğrenciler anne ve babalarından, kimi içecek, kimi yiyecek bazıları ise dondurma aldı.

Saat  11.30’da başlayacak olan 2’nci oturum 12.50’de sona erecek. Öğrencilerin girdiği sınavın sonuçları 28 Haziran’da açıklanacak. Sınava girmeyen öğrenciler de yerel yerleştirme ile liselere yerleştirilecek

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech