Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaprak sarmalar yapıldı

Hacı Fatma Bodur Mesleki

Hacı Fatma Bodur Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi’nde Türk Mutfağı Haftası kapsamında ortaya renkli görüntüler çıktı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası’nın son gününde Anadolu’nun bereketli toprağı ve iklim çeşitliliğinin hayat verdiği Türk Mutfağını ve bin yılık lezzet mirasımızı tanıtmak ve bu konuda farkındalık yaratmak, marka olmak amacıyla Hacı Fatma Bodur Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi’nde “Yaprak Sarması Festivali” ve “Atölye Çalışması” düzenlendi.

Yoğun bir katılım sağlandı

Geleneksel Türk tatlarından olan yaprak sarmasının yaratıcı ve özgün sunumlarla hazırlandığı atölye çalışmasına; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç ve Murat Köse İlkokulu Müdürü Turan Çokgezer de katıldı.

El birliği ile düzenlendi

Festivalin mutfak atölyesi bölümünde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile birlikte 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3/G sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Aycan Arslan ve velileri iki ayrı ekibe ayrılarak, Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve Etli Yaprak Sarma çalışmaları yaptılar. Kaymakam Nebioğlu Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin hazırlanmasında, faaliyete geçirilmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech