Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üçüncü çalıştay da sona erdi

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. iş birliğinde düzenlenen Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi’nin Üçüncü Çalıştayı da sona erdi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. iş birliğinde, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Açık Alan Kimliklendirme Çalışması kapsamında hayata geçirilen ileri dönüşüm projesi Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi’nin üçüncü çalıştayına katılan öğretim görevlileri ve öğrenciler ile proje paydaşları, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Proje kapsamındaki üçüncü çalıştayın Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası bünyesindeki Atölye Kale departmanında 19-30 Mayıs tarihleri arasında devam eden çalışmalarına Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakülteleri Seramik/ Seramik ve Cam Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 52 kişilik bir ekip katılarak, proje çalışmalarına katkı sundu. Projenin geldiği nokta ve üçüncü çalıştayda yürütülen faaliyetlere ilişkin görüşmelerin gerçekleştiği etkinlikte katılımcılara sertifikaları takdim edilirken etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech