Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkın Bakkalı’ndan “Halk Et” hamlesi

Yerel ürünlerin yanı sıra

Yerel ürünlerin yanı sıra farklı kentlerdeki kooperatifler tarafından üretilen sağlıklı gıdaların, Çanakkalelilerle buluştuğu adres olan “Halkın Bakkalı”, tüketici ile üreticinin birleşmesi için adımlar atıyor. Halkın Bakkalı’nda, az kar marjıyla et ürünleri “Halk Et” adı altında tüketicilerle buluşuyor.

Halk Bahçesi içerisinde yer alan “Halkın Bakkalı”nda kollar sıvandı. Son dönemlerde artan enflasyonlarla birlikte birçok temel gıdaya ulaşım zorlaştı. SS. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Berkit ise Çanakkale Gündem Gazetesi’nde yaptığı özel açıklamalarda bulunarak; “Giderlerimiz diğer şirketlerle aynı ama kar marjımızı düşük tutarak, uygun koşullarda, çeşitli ucuzluklar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Üretici ile tüketiciyi birleştiriyoruz”

Doğal ve sağlıklı ürünlerle tüketici ile buluşan “Halkın Bakkalı”, “Halk Et” adı altında, piyasanın altında, az kar marjıyla et ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. SS. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Berkit, tüketici ile üreticiyi buluşma noktasında çeşitli adımlar attıklarını dile getirerek; “Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Halk Bakkal, halkımızla kooperatifçiliği birleştirmek, daha çok kaynaştırmak için ‘Halk Et’ adı altında, piyasanın altında, az kar marjıyla et ürünleri sunuyoruz. Haftanın iki günü et teslimi var; pazartesi ve salı siparişleri, Perşembe günü teslim ediliyor. Perşembe ve Cuma siparişleri de Cuma günü sipariş ediliyor. Kıymayı 450 liraya satmaya çalışıyoruz. Burada kar marjımız kooperatif olarak oldukça düşük, sadece tüketici ile üreticiyi Halk Kooperatifte birleştirmek, bu kampanyaların içinde bırakmak. Vahşi bir kapitalist sistemin içerisinde yaşıyoruz, her şeyin para olduğu bir dönemde bile, biz toplumla kaynaşabilmek, kooperatifçiliği daha yakından sevdirebilmek ve bu ülkenin kalkınmasının, kooperatifçilik üzerinden olacağına inandırmak için bu tür toplumsal hareketler ile üretici ile tüketiciyi birleştiriyoruz. Giderlerimiz diğer şirketlerle aynı ama kar marjımızı düşük tutarak, uygun koşullarda çeşitli ucuzluklar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech