Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 Dev Adam’ın kamp kadrosu açıklandı

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın kamp kadrosu belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Erkek Basketbol Takımı, kamp çalışmalarına 24 Haziran Pazartesi günü İstanbul’da start verecek. Ay-yıldızlılar, 27 Haziran Perşembe günü İstanbul’da Filipinler ile kozlarını paylaşacak. 2 Temmuz’da ikili temas karşılaşması oynamak üzere Fransa’ya gidecek olan 12 Dev Adam, 6-7 Temmuz’da Sırbistan’da turnuvaya katılarak çalışmalarını noktalandıracak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında 22 Kasım 2024’te Macaristan ile evinde, 25 Kasım 2024’te ise Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak. Ay-yıldızlılar B Grubu’ndaki son karşılaşmalarında 20 Şubat 2025’te evinde İtalya ve 23 Şubat 2025’te deplasmanda İzlanda ile oynayacak.

Ay-yıldızlıların kamp kadrosu şu şekilde: Ercan Osmani, Erkan Yılmaz, Erten Gazi, Doğuş Özdemiroğlu, Can Korkmaz, Muhsin Yaşar, Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer, Tarık Biberoviç, Sadık Emir Kabaca, Furkan Haltalı, Kenan Sipahi, Göktuğ Baş, Okben Ulubay, Yiğitcan Saybir, Ömer Can İlyasoğlu

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech