Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere finansal okuryazarlık eğitimi verildi

Türk Ekonomi Bankası (TEB)

Türk Ekonomi Bankası (TEB) yetkilileri ve eğitmenleri Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi gerçekleştirildi. İşletme Yönetimi, Pazarlama ve Reklamcılık ile Muhasebe öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda tüm öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü ile TEB Bankası işbirliğinde işbirliğinde TEB Aile Akademisi Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi düzenlendi. Melek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen eğitime; TEB Çanakkale Şube Müdürü Deniz Duman, TEB Biga Şube Müdürü Özkan Genç, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sena Erden Ayhün ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Eğitimde öğrencilerin temel finansal okuryazarlık algılarını artırmaya yönelik bilgiler veren TEB Bankası Eğitmeni Seher Kasap; bütçenin ne olduğundan bütçe yönetimine, aile bütçesinin nasıl idare edilmesi gerektiğinden yatırım ve yatırım araçlarına kadar çeşitli konularda eğitim verdi. Öğrencilerle hazırlanan tahtada uygulamalı eğitim de gerçekleştiren Eğitmen Seher Kasap, Şube Müdürleri Deniz Duman ve Özkan Genç ile birlikte katılımcıların soruları yanıtlandı.

Eğitime katılan tüm öğrencilere TEB Aile Akademisi tarafından katılım sertifikası verildi. Etkinlik TEB Eğitmeni Seher Kasap ve Çanakkale Şube Müdürü Deniz Duman’a; Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sena Erden Ayhün’ün, TEB Biga Şube Müdürü Özkan Genç’e ise; Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe Atılgan Sarıdoğan’ın teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech