Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müteahhitler Fabrikayı Gezdi

Çanakkale Müteahhitler Birliği, Etili

Çanakkale Müteahhitler Birliği, Etili Seramik Fabrikası Müdürü Selçuk Tülek’in daveti üzerine, geçtiğimiz günlerde fabrikayı ziyarette bulundu.

Çanakkale Müteahhitler Birliği, Etili Seramik Fabrikası Müdürü Selçuk Tülek’in daveti üzerine, geçtiğimiz günlerde fabrikayı ziyaret etti. 2006 yılında Çanakkale, Çan ilçesi, Etili Köyü’nde seramik yer ve duvar karoları üretmek üzere kurulmuş olan fabrikayı tüm aşamaları birlik üyeleri ziyaret etti. Fabrika Müdürü Selçuk Tülek, üretimin her aşaması hakkında birlik üyelerine detaylı bilgi verdi.

Fabrika gezisi sonrasında, Etili Seramik’in ev sahipliğinde bir sosyal sorumluluk projesi olan Kızılcık Parkı’nda düzenlenen yemekte bir araya gelen Müteahhitler Birliği adına, Dernek Başkanı Salih Yıldız, davetleri ve misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Müteahhitler Birliği Dernek Başkanı Salih Yıldız ziyaret hakkında, “Çanakkale Müteahhitler Birliği olarak, bölgedeki sanayi kuruluşlarının gelişimini ve faaliyetlerini yakından takip etmeye, destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech