Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastalar Servis İstiyor

Diyaliz tedavisi gören hastalar

Diyaliz tedavisi gören hastalar servis olmadığı için hastaneye otobüs ile gitmek zorunda kalıyor.  Tedavilerinin sürekli ve meşakkatli olduğunu belirten hastalar hastane ulaşımı için yetkililerden hastaneye servis konulmasını istiyor.

Çanakkale’de, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Hemodiyaliz bölümleri yer alıyor. Diyaliz hastaları iki hastanede haftanın belirli günleri tedavi görüyorlar. Hastalar en az dört saat diyaliz ünitesine bağlı kalıyor. Tedavilerinin sürekli ve meşakkatli olduğunu belirten hastalar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için otobüslerde çile çektiklerini belirtiyor.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar servis olduğu için ulaşımda sıkıntı yaşamazken ÇOMÜ Hastanesi’nde tedavi olanlar servis sorunu yaşıyor. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 9 diyaliz cihazı bulunuyor. Hastalar en az 4 saat cihaza bağlı kalıyor. Tedavi sonrası ise tekrar otobüs ile evlerine dönüyor. Kentte ulaşımda yaşanan sorunlar da buna eklenince Diyaliz hastaları otobüs beklemek zorunda kalıyor.

Hastalar bir an önce ilgili kurum ya da kuruluşlardan ulaşım sorunlarının çözülmesini istiyor.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech